Конверт із крафтового паперу - оригінальний та екологічний спосіб надсилання пошти

Конверт із крафтового паперу - оригінальний та екологічний спосіб надсилання пошти

Якщо ви відправляєте поштою важливі документи або іншу паперову інформацію, то вибір правильного конверта - це не менш важливо, ніж вміст самого послання. Конверт має бути не тільки надійним і безпечним, а й естетичним, а якщо можливо, й екологічним. У цій статті ми розглянемо переваги конвертів із крафтового паперу і чому вони є ідеальним вибором для надсилання важливої документації.

РІЗНІ РОЗМІРИ ТА ФОРМАТИ КОНВЕРТІВ

Конверти є одним із найпоширеніших пакувальних матеріалів для відправлення кореспонденції. Сьогодні на ринку представлені конверти та пакети різних розмірів, починаючи від стандартних С6 (114x162 мм) і С4 (229x324 мм) для аркуша формату А4 і закінчуючи великими В4 (250x353 мм), що легко вміщують журнали, каталоги та рукописи нових книжок. Крім того, на ринку представлені варіанти з розширенням з боків до 40 мм.

ПЕРЕВАГИ КОНВЕРТІВ ІЗ КРАФТОВОГО ПАПЕРУ

Конверти можуть бути виготовлені з різних матеріалів, включно з поліетиленом, білим або кольоровим офсетним папером і крафт-папером. Якщо ваша компанія піклується про навколишнє середовище і ви прагнете працювати в еко-режимі, то крафтові конверти - це ідеальний вибір. Крафт-папір - це натуральний матеріал без шкідливих домішок, який повністю розкладається приблизно за 2-3 роки. На відміну від поліетиленових пакетів, які розкладаються в 50 разів довше, конверти з крафтового паперу є екологічно безпечним рішенням.

Щільність і міцність - ще одна перевага конвертів з крафт паперу. Інтернет магазин Крокус Маркет пропонує купити міцні крафт конверти. В наявності завжди є конверти крафт 90 - 150 щільності.
 
Крокус Маркет - лідер з продажу поштових конвертів і крафтових конвертів. Ми можемо запропонувати найкращі ціни на конверти. Для постійних та оптових клієнтів - хороші знижки!