Скотч пакувальний

Скотч пакувальний

Скотч пакувальний - використовується в широкому спектрі, зазвичай скотч використовується в сфері пакувальних матеріалів а також в інших сферах господарства. Найбільш поширений розмір скотча - це 48*66 см і 48*100 см. І зроблений з поліпропілену з нанесенням клею. У продажу є такі різновиди:

Прозорий офісний скотч - є одним з найбільш часто використовуваних стрічок в світі. Має різні застосування, включаючи: запечатування конвертів, ремонт рваних паперових виробів і т.д.

Стрічка скотч - використовується для упаковки різних матеріалів, в основному пакувальний скотч використовують на складах підприємств а також компанії перевізники.

Технічний скотч- виготовлений з щільної тканини або пластикової стрічки. Зазвичай використовується в індустрії розваг, утримує кабелі та акорди. Клей не залишає відбитків на об'єкті.

Малярський скотч - застосовується для фарбування та захисту поверхонь, які не повинні бути пофарбовані. Зазвичай складається з паперової основи і легко видаляється клею.

Електроізоляційна стрічка (ізолента) - Зазвичай зроблена з вінілу вона призначена для обмотки поверхні проводів і кабелю з метою захисту їх від зовнішнього середовища.

Двосторонній скотч- З клеєм з обох сторін, використовується для кріплення двох поверхонь.

Скотч ціна найнижча від виробника.

Купити скотч можете на сайті Крокус Маркет.