Плівка для теплиці

Плівка для теплиці

Популярність теплиць рік від року зростає. Рослини, вирощені в теплиці, не бояться перепадів температур і вологості, не схильні до руйнівній дії несприятливих кліматичних умов. Вирощуванням різних рослин в теплицях займаються спеціальні садівничо-городні господарства і фірми по розведенню квітів. Однак теплицю можна влаштувати навіть на невеликій ділянці землі, тому вона так популярна серед дачників і власників невеликих присадибних господарств. Для приховування теплиць раніше користувалися склом, проте в сучасних умовах йому на зміну прийшла теплична плівка.

Плівка для теплиці - легкий матеріал, який виробляється з доступної сировини. Вона непроникна для вологи, пропускає світло, еластична і стійка до морозів. Завдяки своїм властивостям, поліетиленова теплична плівка є універсальним покривним матеріалом при вирощуванні рослин.

Крім найпоширенішою одношарової поліетиленової плівки, в даний час випускаються також різні види тришарових тепличних плівок, всередині яких знаходиться шар повітряних бульбашок або армована сітка. Ці плівки мають більшу міцність і більш сильними захисними властивостями.

Такий поширений товар як плівка для теплиць купити дуже просто, прийшовши в один з садівничих магазинів або відвідавши інтернет-сайти виробників і продавців.

Щоб зробити поліетиленову плівку довговічніше, а також щоб вона підтримувала більш сприятливі умови для сільськогосподарських культур, в неї при виробництві можуть вводити спеціальні добавки. Це ультрафіолетові стабілізатори, що подовжують термін служби плівки, поверхнево-активні речовини, що не дають холодним краплях роси падати на рослини, а також добавки, які завжди підтримують комфортну температуру в теплиці, не даючи рослинам замерзнути або постраждати від спеки.

На товар плівка для теплиць ціна невисока, завдяки низькій собівартості виробництва. При покупці тепличної плівки з добавками її вартість буде трохи вище, однак вона окупається якістю того врожаю, який ви виростите в вашій теплиці.