Плівка поліетиленова

Плівка поліетиленова

Плівка поліетиленова являє собою полімерний матеріал з термопластичними властивостями, які синтезуються шляхом індукції окисної полімеризації етилену газу. Ступінь тиску, що використовуються в його виробництві варіюється в залежності від щільності і температури плавлення смоли полімеру. Найчастіше, листи поліетиленової плівки виробляються за допомогою процесу, відомого як екструзія з роздуванням плівки, в яких полімерна смола плавиться в своїй точці потоку, а потім видавлюється через фільєру для виробництва труб з пластику.

Введення поліетиленової плівки вважалося новаторською з точки зору його застосування в пакувальній промисловості. Зокрема, вона виявилася дуже цінною на ринку полімерної упаковки. Справді, поліетиленова плівка захопила більшість пластикових сегментів упаковки, яка в основному складається з мішків і упаковки матеріалів, використовуваних для зберігання або для забезпечення захисту від навколишнього середовища. Поліетиленовою плівка використовується для захисту сільськогосподарських культур, а також як звичайна упаковка на кухні для збереження продуктів харчування. Звичайно, поліетиленова плівка має важливе значення у виробництві мішків, пакетів для сміття і продуктових пакетів.

Одна з причин, що поліетиленова плівка домінує над усіма іншими матеріалами, що раніше застосовувався в упаковці є її здатність до самостійного ущільненні при контрольованій температурі. Термозбіжна упаковка, наприклад, захищає елементи буквально скорочення навколо них, щоб утворити ущільнення у відповідь на застосування тепла. Ця здатність робить поліетиленову плівку ідеально підходить для використання в створенні Tamper Resistant упаковки, а також для герметизації електропроводки. Крім того, поліетиленові листи можуть бути прошиті або скріплені, або навіть пов'язані клеєм.

Поліетиленова плівка також широко використовується в сільському господарстві, де вона має багато додатків. З одного боку, вона використовується для захисту рослин і насіння від шкідників і хвороб. Цей матеріал також допомагає запобігти витоку вологи і тепла.

Хоча більшість людей знайомі з поліетиленовою плівкою з-за його присутності в багатьох споживчих товарах, у нього є кілька менш відомих додатків. Справді, вона часто використовується в будівництві. Плівка поліетиленова ціна доступна кожному споживачеві. Крім виступає в якості брезенту для захисту устаткування і будівельних матеріалів, вона також застосовується інтер'єрі будинку, щоб запобігти вторгненню вологи. Поліетиленова плівка також служить в якості прокладки, щоб сприяти затвердіння бетонних плит.