Стрейч плівка

Стрейч плівка

Стрейч плівка є часто вживаною виробничими, комерційними і логістичними фірмами для обмотки вантажів на піддонах. У зв'язку з розвитком сучасних видів розподілу товарів, ринок покупців плівки цього типу постійно розширюється. Стрейч плівка виготовляється із застосуванням повністю автоматизованих машин на сучасних виробничих лініях. Тришарову плівку, виготовляється методом трещинного виливу, т.зв. "Cast".

Основним сировину для виробництва стрейч плівки є лінійний поліетилен низької щільності (LLDPE). Завдяки сучасним виробничим лініям і сучасної технології, а також завдяки застосуванню сировину відомих виробників, виготовляє нами плівка характеризується дуже високою якістю, тим самим стрейч плівка ціна дуже прийнятна для оптових і рохнічних покупців.

Довжина намотування стрейч плівки це зазвичай застосовується назва розтяжною поліетиленової плівки, використаної перш всім для упаковки і захисту вантажу, починаючи від маленьких вантажів на піддонах і закінчуючи вантажами великих габаритів. З огляду на малі товщини і високу міцність гарантує стабільність вантажу, стрейч плівка є найекономічнішим способом упаковки вантажу.

Стрейч плівка "jumbo"

Призначена для подальшої переробки (ручний і машиною стрейч плівки). Межі товщини виготовляються плівки складають від 10 до 23 мкм, ширина - 500 мм або 450 мм, довжина намотування на ролику від 3.000 м до 4.500 м; гарантоване розтягнення - 100%.

Стрейч плівка машинна

Призначена для обмотки вантажів за допомогою пакувальних автоматів; товщина виготовляє плівки складає від 10 до 23 мкм, ширина - 500 мм, довжина намотування на ролику - від 950 м до 2.500 м; гарантоване розтягнення - 150% (стандарт) до 300% (супер повер), в залежності від типу плівки (стандарт, повер, супер повер)

Ручна стрейч плівка

Призначена для ручної обмотки; товщина виготовляє плівки - від 10 до 23 мкм, ширина - 450 мм або 500 мм; гарантоване розтягнення - 100%; плівка виготовляється на автоматичних машинах забезпечені пристроями, контролюючими довжину намотування на ролику, а також вага.

Стрейч плівку купити можете в інтернет магазині Крокус Маркет.