Агроволокно

Агроволокно

Агроволокно - спанбонд - нетканий матеріал, який забезпечує високу відсотковість врожаю.

Наше агроволокно високої якості і клієнт може використовувати його багато разів, також агроволокно перешкоджає охолодженню грунту, що дає можливість їй прогріватися в більш ранні терміни.

Чорне агроволокно використовується для мульчування грунту. Мульчування добре тим, що чорний колір агроволокна відмінно притягує сонячну енергію, тим самим створюючи для коренів рослин таку температуру, при якій урожай можливо отримати в ранні терміни.

Застосування агроволокна мульчирующего:

Мульчирующий спанбонд (мульча) добре пропускає повітря і воду з будь-якими біодобавками, в зв'язку з цим грунт не ущільнюється при поливі; чорне агроволокно не пропускає сонячні промені, і не дає рости бур'янам; випаровування вологи затримує з грунту, тим самим знижує поливи в 2-3 рази; мульчувальне агроволокно захищає коріння в сніжну зиму; також мульча зберігає плоди в ізоляції від грунту, тим самим містить плоди в чистоті; прогрів грунту відбувається на 2 тижні раніше.

Придбати агроволокно можете у нас на сайті Крокус Маркет. Ціна агроволокно Вас порадує. Також можете купити агроволокно в Києві, купити агроволокно в Одесі і інших містах.

Агроволокно купити можете в інтернет магазині Крокус Маркет.